”Det finns flera orsaker att valet föll på SEQUENZA 10 till vår verksamhet. Om jag ska välja ut några tyngre orsaker var det separationen i ljudet, hur enkelt det är att hantera och den fantastiska supporten man får av Ambisonic som var avgörande.”

För två år sedan investerade STHLM Stage & Music i SEQUENZA 5 och NOMOS och sedan dess har lagret successivt fyllts på med både monitorer (SCENA) och point-source (GRAVIS). I och med investeringen i SEQUENZA 10 har man nu över 100 högtalare och slutsteg från Kling & Freitag för uthyrning.

”Vi är väldigt stolta över att få ha STHLM Stage & Music som en ambassadör för Kling & Freitag i Stockholm. Vi hör ofta från deras tekniker och frilansare hur roligt det är att få jobba med SEQUENZA 5, GRAVIS-serien och moniterna i SCENA-serien. Dessutom har vi ju följt hur företaget vuxit sedan första investeringen i SEQUENZA 5 för två år sen. När de nu fortsätter att växa och har behov av ett större system är vi såklart väldigt glada att man väljer att fortsätta investera i SEQUENZA 10.” berättar Joseph Persson, Ambisonic.

Kling & Freitag SEQUENZA 10 är ett line-array bestyckat med två hornladdade tiotummare och tre entums-drivers. Systemet drivs av K&F PLM+ (LAB Gruppen). Som downfill kan upp till tre SEQUENZA 5 användas, då båda systemen har samma waveguide-design.

”Jag är fortfarande fascinerad över tydligheten i Kling & Freitags system. Ett konkret exempel är stereobredden som är helt otrolig. Även när man inte alls är i någon sweet-spot. Väldigt roligt att mixa i och ett kvitto för mig på hur välkonstruerade systemen är.”
Tobias Jonasson, VD på STHLM Stage & Music.

Läs mer om STHLM Stage & Music AB på www.stageandmusic.se

Vill du ha mer information eller en demo av produkter? Kontakta oss här.