I september utökade vi vår katalog med Yamaha, Sennheiser och Waves. Det gör att vi nu kan erbjuda ännu mer skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Vi erbjuder nu allt från Yamahas största mixerbord i RIVAGE-serien, via ett brett utbud av installationshögtalare och signaldistribution till mikrofoner och trådlösa system från Sennheiser. Detta kompletteras sedan av Waves otroligt breda katalog av ljudbearbetningsmjukvara. Sedan tidigare är Ambisonic distributör för InEar-hörlurstillverkaren 64 Audio, högtalartillverkaren Kling & Freitag samt skärm- och projektortillverkaren Optoma.

”Att både Yamaha och Sennheiser likt Kling & Freitag använder sig av Dante som digitalt överföringsprotokoll är ett exempel på hur kraftfull just den här sammansättningen av katalog är. De kompletta system som vi har på ritbordet ser vi redan nu blir väldigt renodlade och flexibla. Det är också roligt att kunna presentera Yamahas RIVAGE-serie som åter placerat Yamaha i det absoluta toppskiktet vad gäller mixerbord, både vad gäller ljudkvalité och funktionalitet. I andra änden på spektrat hittar man TF-serien som är enkelt att hantera, har en väldigt snäll prislapp men ändå kan mycket.” berättar Joseph Persson.

Både David och Joseph som driver Ambisonic har varit flitiga användare av Waves produkter genom åren.

”Jag har flera favoriter bland Waves plugins. Något jag tycker Waves lyckas med bättre än andra är att utforma användarinterfacet på ett sätt så att jag känner att jag har full kontroll. Ta till exempel den visuella presentationen av den dynamiska equalizern F6. Att det jag ser stämmer överens med det jag hör gör att det går så otroligt snabbt att nå önskat resultat.” berättar David Gunnardo.

Stora delar av tillverkarnas sortiment kommer inom kort presenteras i vår produktkatalog där du som inloggad återförsäljare kommer kunna se priser. Till dess hänvisar vi till telefon 010 – 222 14 40 eller vår kontaktsida för offertförfrågningar.

Klicka dig gärna vidare för att läsa om de respektive tillverkarna nedan.