Världsledande Unilumin tillhandahåller LED-skärmar och lösningar i världsklass för kontrollrum, broadcast, detaljhandel, underhållning, sport och många andra applikationer.

Unilumin har alltid strävat efter att att vara bäst i branschen och var först ut på marknaden med en 0.8mm LED så tidigt som 2014.

Unilumin LED-skärmar levererar en fantastisk visuell upplevelse i en mängd inomhus- och utomhusapplikationer, allt från uppdragskritiska kontrollrum, konserter och idrottsevenemang till ständigt förändrande reklambudskap i utomhusmiljö.

Offentlig miljö och butiker

Oavsett om det gäller större kontrollrum, offentliga miljöer eller butiksverksamhet så visar Unilumin LED-skärmar exceptionella bilder oavsett typ av uppdrag.

Utomhusreklam

Stora som små reklamskyltar till gallerior eller centralstationer har Unilumin LED-skärmar för alla typer av projekt, både inomhus och utomhus. Unilumins LED-skärmar har en noggrant utvecklad design för att passa alla typer av miljöer och hjälpa kundens budskap att nå ut på bästa sätt.

Sport

Från stora arenor till lokala klubbar erbjuder Unilumin en serie LED-skärmar för alla typer av idrottsevenemang och hjälper klubbarna att nå ut med sina budskap till sina fans, samtidigt som det ger en kostnadseffektiv lösning för att jobba med sponsorer.

Rental

Från mässor till konserter och broadcast levererar Unilumin marknadsledande lösningar för rental med fokus på snabb montering, pålitlig prestanda och en otroligt hög bildkvalité som ingen vill vara utan.