Steffensen Multimedia As i Bergen har sedan en tid gått över till att använda sig av Kling & Freitag som förstahandsval i installationer för att möta sina kunders krav och positionera sig som den kompromisslösa leverantören. Aleksander Steffensen berättar om projektet:

”Den här anläggningen är installerad i en samlingslokal i Forum, som både används som klassrum för Bibelskolan Substans till vardags och till uthyrning. Vi valde SONA 8 för att de är kompakta och ger mycket tryck för pengarna. De är väldigt lätta och installera och kommer i vitt som en av standardfärgerna vilket betyder mindre extrakostnader för kunden för att få anpassad färg. En representant från kunden kom in och hörde anläggningen innan den var injusterad för rummet, men var övertygad om att vi redan gjort det. Med andra ord var han väldigt nöjd.

Kunden har även beställt SONA 8 till huvudfoajen. De ska där stå för bakgrundsmusik och annonseringar.”

Installationsserien SONA sitter idag installerad i allt från hörsalar och kyrkor till referenslyssningsrum hos stora musikbolag. Samma kompromisslösa konstruktion som i det övriga sortimentet i ett stilrent och diskret format, perfekt för känsliga miljöer där maximal taltydlighet och ljudkvalité krävs. Läs mer om SONA-serien.

Steffensen Multimedia As www.stmm.no

Vill du ha mer information eller en demo av produkter? Kontakta oss här.