”Helheten, med hur produkterna presterar och hur allt från GRAVIS 8 till SEQUENZA 10 känns kompromisslöst konstruerat, gjorde valet enkelt.”

SOUNDLITE AB har sin bas i Röke mellan Hässleholm och Örkelljunga. De har nu investerat i Kling & Freitags line array-system SEQUENZA, med SEQUENZA 10, SEQUENZA 5, NOMOS XLS, NOMOS XLT och de LAKE-baserade slutstegen K&F PLM+.

”Vi hade sedan tidigare produkter ur GRAVIS– och PASSIO-serien, så när flera kollegor som arbetat med SEQUENZA rekommenderade det så varmt var det självklart att titta närmare på det.” berättar Simon Nilsson, och fortsätter:
”En betydelsefull faktor för oss var också möjligheten att via K&F Rental Network enkelt kunna komplettera med mer för att kunna göra ännu större leveranser. Mycket tack vare det är systemet redan uppbokat på jobb i stort sett hela sommaren! Det handlar ju om att ha högtalare som inte står på hyllan utan kan vara ute och arbeta, i stora och små konfigurationer.”

För att komplettera huvudsystemet, bestående av SEQUENZA 10N och SEQUENZA 10W, har även SEQUENZA 5 köpts in.

”Vi gör en hel del mindre jobb där 2-6 SEQUENZA 5 per sida passar perfekt. Att sedan kunna använda dem som downfill i ett SEQUENZA 10-häng, eller som ett frontfill, gör oss väldigt flexibla. Vi valde även att köpa både 1*18″ och 2*18″ ur NOMOS-serien. Eftersom de är helt kompatibla med varandra både storleks- och ljudmässigt ger det oss möjlighet att anpassa systemen efter behov och förutsättningar.” berättar Fredrik Hällefors.

Läs mer om SOUNDLITE AB på www.soundlite.se

Vill du ha mer information eller en demo av produkter? Kontakta oss här.