“Helheten, med hur produkterna presterar och hur allt från GRAVIS 8 till SEQUENZA 10 känns kompromisslöst konstruerat, gjorde valet enkelt.”

SOUNDLITE AB har sin bas i Röke mellan Hässleholm och Örkelljunga. De har nu investerat i Kling & Freitags line array-system SEQUENZA, med SEQUENZA 10, SEQUENZA 5, NOMOS XLS, NOMOS XLT och de LAKE-baserade slutstegen K&F PLM+.

”Vi hade sedan tidigare produkter ur GRAVIS– och PASSIO-serien, så när flera kollegor som arbetat med SEQUENZA rekommenderade det så varmt var det självklart att titta närmare på det.” berättar Simon Nilsson, och fortsätter:
”En betydelsefull faktor för oss var också möjligheten att via K&F Rental Network enkelt kunna komplettera med mer för att kunna göra ännu större leveranser. Mycket tack vare det är systemet redan uppbokat på jobb i stort sett hela sommaren! Det handlar ju om att ha högtalare som inte står på hyllan utan kan vara ute och arbeta, i stora och små konfigurationer.”

För att komplettera huvudsystemet, bestående av SEQUENZA 10N och SEQUENZA 10W, har även SEQUENZA 5 köpts in.

“Vi gör en hel del mindre jobb där 2-6 SEQUENZA 5 per sida passar perfekt. Att sedan kunna använda dem som downfill i ett SEQUENZA 10-häng, eller som ett frontfill, gör oss väldigt flexibla. Vi valde även att köpa både 1*18″ och 2*18″ ur NOMOS-serien. Eftersom de är helt kompatibla med varandra både storleks- och ljudmässigt ger det oss möjlighet att anpassa systemen efter behov och förutsättningar.” berättar Fredrik Hällefors.

Vi hälsar SOUNDLITE AB välkommen som SEQUENZA PARTNER i K&F Rental Network!

Läs mer om SOUNDLITE AB på www.soundlite.se

Vill du ha mer information eller en demo av produkter? Kontakta oss här.