”Efter att ha fått tillfälle att lyssna på SEQUENZA 5 sida vid sida med ett par olika välkända fabrikat och även använda det i live-situationer fanns inget tvivel längre – valet föll på Kling & Freitag.”

FC Production är en nystartad heltäckande aktör inom ljud, ljus, scen och teknisk projektledning. Bolagets fokusområden är företagsevent, mässor, konferenser och kongresser. Christoffer Carpvik, en av bolagets ägare, berättar:

Kling & Freitag SEQUENZA 5”Vi har varit på jakt efter ett mångsidigt, flexibelt och kostnadseffektivt alternativ utan att vilja tumma på ljudkvalitet, design eller rigging/hårdvara. Efter att ha fått tillfälle att lyssna på SEQUENZA 5 sida vid sida med ett par olika välkända fabrikat och även använda det i live-situationer fanns inget tvivel längre – valet föll på Kling & Freitag.

Den mångsidighet vi får i att ha ett system som både går att ställa på stativ men också använda som line i kombination med drivning från LabGruppen, processing från Lake, en fenomenal ljudkvalitet och med en fantastisk ekonomi gör att vi med stolthet kommer att leverera Kling & Freitag’s sortiment till våra kunder framöver.

Med GRAVIS 8 får vi möjlighet att leverera en flexibel högtalare med schysst design och fantastiska ljudegenskaper. Den låter betydligt större än en 8″ och spelar på ordentligt bra. Jag var riktigt imponerad när jag pressade den hårt under ett wedge-test.”

Joseph Persson, VD på Ambisonic, är mycket glad över FC Productions beslut att investera i Kling & Freitag.

”Det känns fantastiskt roligt att ytterligare ett bolag ansluter sig till den växande skaran av svenska Kling & Freitag-användare. Att våra produkter tål att testas mot andra marknadsledande fabrikat och imponerar på kunder som varit i branschen länge och jobbat med de flesta stora fabrikaten – det är väldigt glädjande.”

Vi på Ambisonic önskar FC Production lycka till med den nya verksamheten.

FC Production

Ägare i bolaget är FC Gruppen, Christoffer Carpvik och Emil Ingebrigtsen. För mer information och kontakt besök www.fcproduction.se